0

Poniedziałek 15-04-2024


Komunikaty:


Specjalność: s2D



s2D1us2D2u
Poniedziałek 15.04.2024
08:15-09:45-
-
-
-
-
-
10:00-11:30-
-
-
-
-
-
11:45-13:15-
-
-
-
-
-
13:30-15:00-
-
-
-
-
-
15:15-16:45-
-
-
-
-
-
17:00-18:30-
-
-
-
-
-
18:45-20:15-
-
-
-
-
-
Wtorek 16.04.2024
08:15-09:45-
-
-
-
-
-
10:00-11:30-
-
-
-
-
-
11:45-13:15-
-
-
-
-
-
13:30-15:00-
-
-
-
-
-
15:15-16:45-
-
-
-
-
-
17:00-18:30-
-
-
-
-
-
18:45-20:15-
-
-
-
-
-
Środa 17.04.2024
08:15-09:45-
-
-
-
-
-
10:00-11:30-
-
-
-
-
-
11:45-13:15-
-
-
-
-
-
13:30-15:00-
-
-
-
-
-
15:15-16:45-
-
-
-
-
-
17:00-18:30Żk (ćw)
mgr Marzena Witek
A32
Żk (ćw)
mgr Marzena Witek
A32
18:45-20:15Żk (ćw)
mgr Marzena Witek
A32
Żk (ćw)
mgr Marzena Witek
A32
Czwartek 18.04.2024
08:15-09:45-
-
-
-
-
-
10:00-11:30-
-
-
-
-
-
11:45-13:15-
-
-
-
-
-
13:30-15:00-
-
-
-
-
-
15:15-16:45-
-
-
-
-
-
17:00-18:30-
-
-
-
-
-
18:45-20:15Bż (wyk)
prof. dr hab. inż. Jerzy Pietkiewicz
Online_05
Bż (wyk)
prof. dr hab. inż. Jerzy Pietkiewicz
Online_05
Piątek 19.04.2024
08:15-09:45-
-
-
-
-
-
10:00-11:30-
-
-
-
-
-
11:45-13:15-
-
-
-
-
-
13:30-15:00-
-
-
-
-
-
15:15-16:45-
-
-
Tżipd (ćw)
mgr inż. Kamila Ślusarczyk
C021 (Kuchnia)
17:00-18:30-
-
-
Tżipd (ćw)
mgr inż. Kamila Ślusarczyk
C021 (Kuchnia)
18:45-20:15-
-
-
Tżipd (ćw)
mgr inż. Kamila Ślusarczyk
C021 (Kuchnia)
Sobota 20.04.2024
08:15-09:45-
-
-
-
-
-
10:00-11:30-
-
-
-
-
-
11:45-13:15-
-
-
-
-
-
13:45-15:15-
-
-
-
-
-
15:30-17:00-
-
-
-
-
-
17:15-18:45-
-
-
-
-
-
19:00-20:30-
-
-
-
-
-
Niedziela 21.04.2024
08:15-09:45-
-
-
-
-
-
10:00-11:30-
-
-
-
-
-
11:45-13:15-
-
-
-
-
-
13:45-15:15-
-
-
-
-
-
15:30-17:00-
-
-
-
-
-
17:15-18:45-
-
-
-
-
-
19:00-20:30-
-
-
-
-
-

Legenda:



Informacja 1h [x/-] lub 1h [-/x] oznacza, że zajęcią trwają w tym bloku 45 minut i zaplanowane są odpowiednio w pierwszej lub drugiej jego połowie.



P
N
jeżeli w bloku zajęć pojawią się dwa przedmioty, górny wpis oznacza zajęcia w tygodniu parzystym

SkrótNazwa
ŻkŻywienie kliniczne
Biotechnologia żywności
TżipdTechnologia żywności i potraw dietetycznych