Prosimy o regularne sprawdzanie harmonogramów, ponieważ mogą ulec zmianie zajęcia lub sale.

Nauczyciel :

prof. dr hab. inż. Jerzy Pietkiewicz



Od 15-04-2024 do 19-04-2024

    Poniedziałek-piątek, Tydzień parzysty



Godz/Dzień15-04-202416-04-202417-04-202418-04-202419-04-2024
08:15-09:45------------------------------
10:00-11:30------------------------------
11:45-13:15------------------------------
13:30-15:00------------------------------
15:15-16:45------
s2SIPP1u;s2IMO1u
Online_07
Pitp (wyk)
------
s2SIPP1u;s2IMO1u
Online_19
Pitp (wyk)
s1D2u;s1D1u
Online_05
Bitż (wyk)
17:00-18:30------------
s1D1u;s1D2u
Online_106
Bitż (wyk)
s1D2u;s1D1u
Online_106
Siddż (wyk)
s1D2u;s1D1u
Online_05
Bitż (wyk)
18:45-20:15------------
s1D2u;s1D1u
Online_106
Siddż (wyk)
s2D1u;s2D2u
Online_05
Bż (wyk)
------


Od 22-04-2024 do 26-04-2024

    Poniedziałek-piątek, Tydzień nieparzysty



Godz/Dzień22-04-202423-04-202424-04-202425-04-202426-04-2024
08:15-09:45------------------------------
10:00-11:30------------------------------
11:45-13:15------------------------------
13:30-15:00------------------------------
15:15-16:45------------
s1D2u;s1D1u
A145
Bitż (wyk)
------------
17:00-18:30------------
s1D2u;s1D1u
A145
Bitż (ćw)
------------
18:45-20:15------------
s1D2u;s1D1u
A145
Bitż (ćw)
------------



Sobota-Niedziela


Legenda:



Informacja 1h [x/-] lub 1h [-/x] oznacza, że zajęcią trwają w tym bloku 45 minut i zaplanowane są odpowiednio w pierwszej lub drugiej jego połowie.



SkrótNazwa
PitpProcesy i techniki produkcyjne
BitżBezpieczeństwo i toksykologia żywności
SiddżSurowce i dodatki do żywności
Biotechnologia żywności